Bamboe Lodges

1 - 6

“Glamping zoals het hoort”

Voorzieningen

Omschrijving

Kamperen, maar dan anders. Niet met een wc-rol onder de arm naar het toiletgebouw, maar gewoon naar je eigen wc. Eitje bakken? Dat kan in de moderne keuken in de Lodge. Na een dagje de omgeving verkennen, plof je op het lounge bankstel en zet je met een klik de Smart TV aan. Zo til je kamperen naar een hoger niveau en daar houdt de luxe ervaring niet op. Wil je ruimte? Die heb je hier! De waterspeeltuin, die is op renafstand voor de kinderen.

Bamboe lodges bij Glampingtijd

Een buitengewone glampingervaring waar natuur en luxe samenkomen. Dat krijg je met de bamboe lodges bij Glampingtijd. Alle voordelen van kamperen, met de voorzieningen van een eigen huisje. Onze prachtige lodgetenten van bamboe zijn speciaal ontworpen om je onder te dompelen in de rust van de natuur, zonder in te leveren op comfort en stijl. Met een eigen keuken en privé sanitair zijn onze bamboe lodges de perfecte kampeeraccommodatie voor mensen die houden van rust en privacy. Tegelijkertijd zijn alle faciliteiten in de buurt, zoals een speeltuin, zwembad en restaurants. Kortom, de bamboe lodges bij Glampingtijd zijn de ultieme kampeerbestemming voor je volgende kampeer avontuur.

Waarom kiezen voor een lodgetent van bamboe?

Onze lodgetenten van bamboe zijn meer dan alleen een slaapplaats, het zijn hele accommodaties op zich. Elk detail is met zorg en achterliggende gedachte ontworpen om je een onvergetelijk kampeerervaring te bezorgen. Enkele redenen waarom je voor een verblijf in onze bamboe lodgetenten moet kiezen:

  1. Luxe & Dicht bij de natuur
    Onze bamboe lodges bieden de ideale balans tussen luxe en natuur. Geniet van moderne voorzieningen, comfortabele bedden, een eigen keuken en privé sanitair. Tegelijkertijd word je wakker in een prachtige groene bosrijke omgeving. Je wordt wakker door de zonnestralen die door de bomen gluren en valt in slaap met het zachte gefluister van de wind.
  2. Duurzaamheid & Milieubewustzijn
    De bamboe lodges van Glampingtijd zijn gemaakt van duurzaam bamboe. Een van de snelst groeiende planten ter wereld. Dit maakt het een zeer milieuvriendelijke en hernieuwbare bron van materialen. Bij Glampingtijd hechten we veel waarde aan het behoud van de natuur. Niet alleen om ons heen, maar over de hele wereld. We streven dus ernaar om onze ecologische voetafdruk te verminderen en daar zijn onze bamboe lodges een perfect voorbeeld van.
  3. Rust & Ontspanning
    Kom tot rust in onze afgelegen bamboe lodge en ontsnap aan de druktes van het dagelijkse leven. Luister naar de rustgevende geluiden van de natuur en geniet in de ochtendzon van een heerlijk bakje koffie op je privéterras. Ervaar privacy en rust met je eigen sanitair voorziening, eigen keuken en eigen loungeset met tv. Je zou de gehele vakantie in je bamboe lodge kunnen blijven zitten! Boek het nu eenvoudig bij Glampingtijd!

Accommodatie boeken