Faciliteiten

Faciliteiten Recreatiepark Beringerzand

Wanneer je boekt bij Glampingtijd.nl, boek je niet alleen een luxe accommodatie, maar krijg je er als bonus een heel pakket aan faciliteiten bij. De accomodaties zijn allemaal te vinden op recreatiepark Beringerzand. En dat geeft jou als vakantievierder op dit natuurlijke park gratis toegang tot het binnenzwembad, de binnenspeeltuin, het buitenzwembad en de midgetgolf baan. Tel daarbij op een animatieprogramma, diverse restaurants en verwarmde sanitair gebouwen. En voilà, een ultiem vakantiegevoel. En dat via Glampingtijd.nl!

Accomodaties

Activiteiten

Eten & drinken

Sanitaire gebouwen

Onze faciliteiten

Zwembad

Het park beschikt over een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft een heerlijke temperatuur van 31 graden en is ten alle tijden geopend. Het buitenzwembad is alleen geopend in de periode van juni – september.

Midgetgolf

Een mooie uitdaging, wie wint dit potje golf? Ga samen met jouw gezelschap aan de slag op onze mooie midgetgolf baan. En wanneer je op het park verblijft, is dit ook nog eens helemaal gratis.

Sanitairgebouwen

Tanden poetsen, naar het toilet, douchen, afwassen en een wasje doen. Over het park verspreid vind je 5 verwarmde sanitairgebouwen waar je samen de dag kunt doornemen bij de afwas of tijdens het draaien van de wasmachine plannen kunt maken.

Animatie

In de Tijdens schoolvakanties en op feestdagen bieden wij 7 dagen per week een gevarieerd animatie programma, geschikt voor alle leeftijden! Daarnaast rijdt dagelijks de Beringerzand-Express. Laat je rondrijden door deze iconische trein over Recreatiepark Beringerzand.

Restaurants & cafetaria

Zin in een heerlijke pannenkoek? Dan is het pannenkoekenhuis op het park echt iets voor jou. Zin een kopje koffie, glaasje cola of een hapje dan ga je naar café-restaurant Patershof. Toch meer van de frikandel, een broodje, een pizza of een frietje met? Dan vind je in de cafetaria precies wat je zoekt. Ben je wat vergeten mee te nemen? Bij de cafetaria hebben we ook een mini-shop met een basisassortiment waar jij even mee vooruit kunt.

Speeltuinen

Ook de kinderen zien genieten? Dan kun je op ons park jouw hart ophalen. Behalve de grote binnenspeeltuin en de grote buitenspeeltuin vind je op ieder kampeerveld speeltoestellen die zijn afgestemd op de verschillende leeftijden van de kids. Zo kun jij de kinderen in de gaten houden en hebben de kinderen een onvergetelijke vakantie.