Slapen in een wijnvat Limburg

Heb jij altijd al willen slapen in een wijnvat in Limburg? Kom dan samen met je gezin of vrienden overnachten in een wijnvat bij Glampingtijd! De wijnvaten zijn geschikt om te kamperen met 4 personen (2 volwassenen, 2 kinderen). Onze camping met wijnvaten, safaritenten en Finse kota’s ligt in een prachtige natuurlijke omgeving met veel activiteiten in de buurt. Deze overnachting in een barrel is perfect om te genieten en te kamperen in de natuur met enig comfort. De wijnvaten zijn bij aankomst al volledig klaar voor gebruik. Zo zorgen wij ervoor dat je meteen kunt genieten van je vakantie en lekker kunt slapen in een wijnvat in Limburg.

Alle faciliteiten aanwezig bij het overnachten in een wijnvat

Wanneer je naar Glampingtijd gaat, verwacht je natuurlijk kwaliteit. Daarom zijn onze barrels perfect om te kamperen in een wijnvat met alle faciliteiten inclusief. De wijnvaten bevatten onder andere:

  • TV
  • Gratis Wifi
  • Verwarming
  • Koelkast, magnetron, inductie kookplaat en Senseo koffiemachine
  • Picknicktafel

Op een paar meter afstand ligt het sanitairgebouw waar je gebruik kunt maken van de douches, wc’s en wastafels. Met al deze faciliteiten zorgen wij ervoor dat je volledig kunt genieten van je overnachting in een wijnvat. Slapen in een wijnvat was nog nooit zo luxe!

Veel activiteiten op onze camping met wijnvaten

Nog nooit in een wijnvat geslapen? Boek dan nu je overnachting in een wijnvat bij Glampingtijd. Buiten het kamperen in een wijnvat zijn er ook nog vele activiteiten die je kunt ondernemen tijdens je verblijf bij Glampingtijd. Voor zowel kids als volwassen is er veel te doen. Zo kun je de hele dag genieten van verschillende speeltuinen, een binnenbad, een buitenzwembad, een midgetgolfbaan en twee heerlijke restaurants. De kinderen kunnen de hele dag spelen in de speeltuin of bij het animatieteam, terwijl de ouders lekker aan het zwembad kunnen gaan liggen. Hierna met z’n allen lekker een hapje eten bij ons pannenkoekenhuis. In de avond nog even een gezellig spelletje doen en dan heerlijk slapen in een wijnvat in Limburg. Ook enthousiast geworden? Boek dan nu je accommodatie bij Glampingtijd en kom heerlijk overnachten in een wijnvat in Limburg.

Of neem een kijkje bij onze andere kampeeropties zoals de Safari Lodges, Bamboe Lodges, Bobbie Lodges, Finse Kota’ s of Bobbies Guesthouses.