Camping Pasen

Ben je op zoek naar een camping met Pasen? Glampingtijd is de luxe camping voor het Paasweekend. Glampingtijd biedt een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere manier om Pasen te vieren. Pasen is de perfecte tijd om te genieten van de prachtige Limburgse natuur en de gezelligheid van kamperen. Kamperen met Pasen? Jazeker! Bij Glampingtijd kun je heerlijk komen kamperen in je Paasweekend, met een luxe twist. Bij Glampingtijd geniet je namelijk van alle voordelen van kamperen gecombineerd met de luxe die je thuis gewend bent. Een privé sanitair, keuken, wifi en meer! Dat maakt onze camping met Pasen de ideale locatie. Kies dus niet voor een camping met Pasen, maar voor een glamping met Pasen.

Glamping voor Pasen

Een glamping voor Pasen is een ware belevenis. Samen met je partner, gezin of een grote groep geniet je van alle voordelen van kamperen, in combinatie met luxe en comfort. Onze camping is in het Paasweekend een bron van gezelligheid. Met vele activiteiten, een binnen- en buitenzwembad, een speeltuin en restaurants, hoef je je geen enkel moment te vervelen. Kamperen in het Paasweekend was nog nooit zo leuk. Wordt wakker in de vrije natuur en geniet van een heerlijk paasontbijt op je eigen terras. Een glamping met Pasen is de ideale manier om te genieten van het vrolijke Paasfeest.

Safari Lodges

1 - 6

Kamperen, maar geen zin om de potten, pannen, lepels en vorken zelf mee te nemen, kijk dan eens naar onze Bobbies Safaritenten. De ervaring van het kamperen, maar dan in een ingerichte tent.

Bobbies Barrels

1 - 4

Misschien niet echt glamping, maar wel heel bijzonder en knus, die barrels van ons. Back to basic, de luxe variant.

Bobbies Ranger Lodges

1 - 6

Kamperen, maar dan met stijl en luxe. De drie Ranger Lodge tenten staan op een speciale plek op de camping, gezellig bij onze andere Lodge en Bamboe tenten en met een leuke waterspeeltuin in het zicht. De ruime en trendy inrichting maakt het verblijf voor 6 personen aangenaam en comfortabel met boven een Loungenet met vrij uitzicht!

Bobbie Lodges

1 - 8

Groen en luxe. Wat wens je nog meer. Onze pareltjes van het park, de Bobbie Lodges, zijn van alle gemakken voorzien. Gelegen in het groen, ervaar je de natuur, vanuit jouw comfortabele, overdekte terras. Deze Bobbie Lodges zijn te boeken van april t/m oktober.

Bamboe Lodges

1 - 6

Onze Bamboe Lodges heten niet voor niets Bamboe Lodges. Deze luxe tenten zijn namelijk gemaakt van Guadua bamboe. Tel daarbij op geweven tentdoek dat ademt, een houten vloer met vloerverwarming en privé-sanitair. Laat het genieten maar beginnen. Dit is luxe ten top.

Finse Kota’s

1 - 6

Het hele jaar door genieten van Glamping, dat kan in onze Finse Kota’s. Met een airco, vloerverwarming en een kachel waan je je zowel in de zomer als in de winter in Scandinavische sferen. Om het plaatje compleet te maken, mag je gratis opwarmen in de luxe sauna Kota.

Luxe kamperen in het Paasweekend

Glampingtijd is niet zomaar een camping met Pasen. Nee, Glampingtijd geeft je een onvergetelijke ervaring. Onze luxe accommodaties zoals de Finse Kota’s, Safaritenten of Lodges zijn perfect om te kamperen tijdens het Paasweekend. De luxe en het gemak van thuis, in de mooie open natuur. Een heerlijke paasbrunch in de frisse buitenlucht, daarna een heerlijke wandeling door het bos en eieren zoeken, zie jij het al voor je? Dit is allemaal mogelijk bij het prachtige Glampingtijd in Noord-Limburg. Boek nu je kampeer avontuur met Pasen bij Glampingtijd en een weekend vol paasplezier is gegarandeerd. Glampingtijd is ook leuk als camping voor de meivakantie of met Pinksteren.