Origineel en bijzonder overnachten

Hoe ziet jouw of jullie originele overnachting in Limburg eruit? Knus en klein, authentiek en karakteristiek op juist heel uitdagend? Er zijn allerlei mogelijkheden om in Limburg origineel, bijzonder en uniek te overnachten. Geen standaard hotelkamer, maar een overnachting waar je nog lang over na zult praten. Dat is nu precies de herinnering die je na een bezoek aan Glampingtijd zult koesteren. Onze glamping bevat allerlei verschillende plekken voor een originele en bijzondere overnachting.

Bobbies Barrels

1 - 4

Misschien niet echt glamping, maar wel heel bijzonder en knus, die barrels van ons. Back to basic, de luxe variant.

Finse Kota’s

1 - 6

Het hele jaar door genieten van Glamping, dat kan in onze Finse Kota’s. Met een airco, vloerverwarming en een kachel waan je je zowel in de zomer als in de winter in Scandinavische sferen. Om het plaatje compleet te maken, mag je gratis opwarmen in de luxe sauna Kota.

Uniek en origineel overnachten in Finse kota

Kamperen in Scandinavische sferen? Dan is de Finse kota helemaal wat voor jou. Bijna alles van buiten en binnen is van hout gemaakt. Dit bijzondere ‘tuinhuis’, ook wel grillhut of Laplandhut genoemd, is veel luxer dan dat de buitenkant doet vermoeden. In onze kota’s beschik je namelijk over een moderne keuken (met vaatwasser), twee aparte slaapkamers, twee badkamers en terras met eigen luxe lounge set. Daarnaast heeft de kota vloerverwarming, airco, een centrale haard/BBQ en een Smart TV. Had jij dit verwacht? Het hele jaar door kun je origineel overnachten in een unieke Finse kota.

Bijzondere overnachting in een wijnvat (barrel)

Slapen in een wijnvat. Dat klinkt best gek als je het zo leest. Toch is een extra groot wijnvat de perfecte locatie voor een bijzondere overnachting. Zo’n wijnvat wordt ook wel een barrel genoemd. De barrel is knus en een echte must-do voor een wijnliefhebber. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk als je geen liefhebber bent van wijn. Je zult versteld staan over de ruimte en unieke ervaring in een van onze barrels. Je kunt er niet alleen in slapen, maar ook koken, koffiezetten, TV kijken en er zit zelfs verwarming in. Het is back to basic, maar dan luxe.

Bezoek Limburg voor een originele overnachting

Origineel overnachten in de natuur en in een provincie met historie? Dan moet je natuurlijk in Limburg zijn. Limburg staat bekend om zijn prachtige en vruchtbare regio vol met heuvels en rivieren. Er zijn tal van mogelijkheden om een originele overnachting te combineren met natuurrijke en culturele uitjes. Ook voor kinderen is er van alles te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van attractieparken, kinderboerderijen en grote binnenspeeltuinen. In de regio van Glampingtijd in Beringe is van alles te doen voor jong en oud! Glampingtijd is ook een leuke glamping met honden.