Bobbies Barrels

1 - 4

“Back to basic, maar dan luxe”

Voorzieningen

Omschrijving

Genieten van de natuur met enig comfort. Deze barrels zijn perfect om het kamperen te ervaren, maar wel met een lekker gezet bakje koffie, een leuk programma op de tv wanneer het donker wordt of een koud biertje uit de koelkast. Wil je douchen? Met een paar sprongen ben je bij de wc, douche en wasbak in het toiletgebouw.

Met 4 personen (2 volwassen en 2 kinderen tot 1,40 meter) kun je in deze barrels uitstekend genieten van de natuur.

Overnachten in een wijnvat in Limburg

Overnachten in een wijnvat in Limburg? Perfect voor een romantisch nachtje met zijn tweeën of voor een gezellige vakantie met je gezin van 4. Heb je altijd al eens willen overnachten in een wijnvat in Nederland? Dan is dit je kans. Onze Bobbies Barrels zijn ideaal voor een knusse kampeerervaring in de natuur, met alle voorzieningen inbegrepen. Comfortabele bedden, eigen keukentje, verwarming en zelfs een TV. Logeren in een wijnvat was nog nooit zo comfortabel. Het sanitair gebouw ligt ook vlakbij. Wanneer je bij Glampingtijd kiest voor een barrel overnachting in onze Bobbies Barrels kun je in de ochtend lekker genieten van een warm bakje koffie op je terras. In de avond pak je vervolgens een koud drankje zo uit de koelkast. En dat allemaal in de mooie natuur en bosrijke omgeving van Limburg. Dat is het voordeel van overnachten in een wijnvat in Limburg.

De nieuwste trend: barrel overnachten

Barrel overnachten is de nieuwste trend in de wereld van glampings. Onze Bobbies Barrels staan aan de top van deze trend. Logeren in een wijnvat bij Glampingtijd biedt een unieke ervaring met ongekend comfort, zelfs voor een wijnvat! Alle voorzieningen zijn inbegrepen of in de buurt voor een aangenaam verblijf. De prachtige Limburgse natuur geeft nog net dat beetje extra aan je vakantie. Dat maakt de Bobbies Barrels van Glampingtijd simpelweg de beste plek om te overnachten in een wijnvat in Nederland. Wil je ook genieten van de charme van onze houten barrels en logeren in een wijnvat? Boek dan nu eenvoudig online via onze website. Tot snel!

Accommodatie boeken