Bobbie Lodges

1 - 8

“Onze pareltjes van het park”

Voorzieningen

Omschrijving

Houten vloeren, hoogwaardig tentdoek dat ademt en een eigentijds safari design, dat is een Bobbie Lodge. Met als pluspunt een overdekt terras van waaruit jullie de kinderen prima in de gaten kunnen houden. Zij vermaken zich op het grasveld tegenover de Lodge en jullie kunnen relaxen met een lekker hapje en drankje. Deze Lodges zijn in verschillende groottes te boeken. De Bobbie Lodges zijn voor 1 tot 6 personen en de Bobbie Lodges Premium zijn van 1 tot 8 personen.

Bobbie Lodges: ongekende luxe

Kamperen voor de echte luxepaardjes, dat is waar onze bobbie lodges in het beeld komen. Een unieke ontspanning aan de dagelijkse routine. Met een vakantie in een van onze bobbie lodges kom je heerlijk tot rust in de prachtige Limburgse natuur. Dit allemaal, terwijl je niets inlevert op het gebied van luxe en comfort. De mooie inrichting van onze bobbie lodges bevatten alles wat je nodig hebt op jouw kampeeravontuur. Een eigen badkamer, een eigen keuken en een luxe loungeset. En dat allemaal met een premium houten afwerking en houten vloer. Het beste van allemaal is misschien wel het overdekt terras. Zelfs met het wisselvallige weer van Nederland, kun je bij slecht weer op je terras een heerlijk drankje doen.

Waarom bobbie lodges de ideale kampeeraccommodatie zijn

We noemen de bobbie lodges niet voor niets ‘de pareltjes van het park’. De bobbie lodges gaan verder dan een gewone accommodatie op een glamping. Elegante luxe in combinatie met een prachtige stijl. Elk detail, van de chique inrichtig tot de hoogwaardige voorzieningen, zijn met gedachte bepaald. Alles om een geweldige kampeerervaring voor onze gasten te kunnen realiseren. Kamperen in een ongeëvenaarde luxe ingerichte tent én optimaal genieten van de natuur, dat zijn onze bobbie lodges. Met het grasveld voor je tent is er genoeg ruimte voor de kinderen of je hond om even lekker te spelen. Creëer herinneringen voor het leven bij de bobbie lodges van Glampingtijd en ervaar de wonderlijke wereld van luxe kamperen! Boek eenvoudig online op onze website.

Accommodatie boeken