Safaritent met privé sanitair

De charme van kamperen gecombineerd met het comfort van thuis vind je in een safaritent met privé sanitair bij Glampingtijd. Deze luxe safaritenten met sanitair bieden een unieke buitenervaring zonder de gebruikelijke ongemakken van traditioneel kamperen. Veel gasten willen namelijk graag een safaritent met privé sanitair in plaats van lopen naar een algemeen sanitair gebouw.  Gelukkig heeft Glampingtijd diverse safaritenten met privé sanitair voor jou en je familie. Voorzien van eigen douche en wc, zorgen deze tenten voor een comfortabele verblijfservaring. Het gemak van een eigen badkamer en tegelijkertijd genieten van een echte kampeerervaring in de natuur. Dat is het voordeel van een safaritent met privé sanitair bij Glampingtijd.

Diverse safaritenten met luxe douche en wc

Glampingtijd biedt verschillende safaritent met douche en wc aan. De Bobbies Lodge en Bobbies Ranger Lodge zijn populaire keuzes waarbij je geniet van een safaritent met volledig privé sanitair. Onze Bamboe Lodge gaat zelfs een stap verder met een eigen badkamer inclusief wellness douche. Onze safaritenten met douche en wc zijn ontworpen om je de volledige ontspanning en rust te bieden die je verdient. Geniet van de omgeving en de natuur, en maak je geen zorgen over de traditionele ongemakken van kamperen. Je geniet van dezelfde luxe zoals thuis, maar dan in een prachtige safaritent!

Safari Lodges

1 - 6

Kamperen, maar geen zin om de potten, pannen, lepels en vorken zelf mee te nemen, kijk dan eens naar onze Bobbies Safaritenten. De ervaring van het kamperen, maar dan in een ingerichte tent.

Bobbies Barrels

1 - 4

Misschien niet echt glamping, maar wel heel bijzonder en knus, die barrels van ons. Back to basic, de luxe variant.

Bobbies Ranger Lodges

1 - 6

Kamperen, maar dan met stijl en luxe. De drie Ranger Lodge tenten staan op een speciale plek op de camping, gezellig bij onze andere Lodge en Bamboe tenten en met een leuke waterspeeltuin in het zicht. De ruime en trendy inrichting maakt het verblijf voor 6 personen aangenaam en comfortabel met boven een Loungenet met vrij uitzicht!

Bobbie Lodges

1 - 8

Groen en luxe. Wat wens je nog meer. Onze pareltjes van het park, de Bobbie Lodges, zijn van alle gemakken voorzien. Gelegen in het groen, ervaar je de natuur, vanuit jouw comfortabele, overdekte terras. Deze Bobbie Lodges zijn te boeken van april t/m oktober.

Bamboe Lodges

1 - 6

Onze Bamboe Lodges heten niet voor niets Bamboe Lodges. Deze luxe tenten zijn namelijk gemaakt van Guadua bamboe. Tel daarbij op geweven tentdoek dat ademt, een houten vloer met vloerverwarming en privé-sanitair. Laat het genieten maar beginnen. Dit is luxe ten top.

Finse Kota’s

1 - 6

Het hele jaar door genieten van Glamping, dat kan in onze Finse Kota’s. Met een airco, vloerverwarming en een kachel waan je je zowel in de zomer als in de winter in Scandinavische sferen. Om het plaatje compleet te maken, mag je gratis opwarmen in de luxe sauna Kota.

Reserveer je plekje

Wil je ook genieten van de luxe van een safaritent met privé sanitair? Boek dan nu je verblijf bij Glampingtijd. Doorloop de stappen op onze website en kies jouw safaritent met privé sanitair. Wees er op tijd bij, want de safaritenten zijn zeer gewild. Reserveer je plekje en geniet van een luxe safaritent met eigen douche en wc op onze prachtige glamping in Noord-Limburg.