Finse Kota’s

1 - 6

“Heerlijk kamperen in Scandinavische sferen”

Voorzieningen

Omschrijving

Twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een slaapvide met nog twee slaapplekken. 2 + 2 + 2 = 6. Genieten met 6 personen dus. En warm of koud, de airco is voor iedere temperatuur in te zetten. Toch een frisse neus halen? Ga naar buiten en geniet van het terras dat bij jullie Kota hoort. Of van de sauna die in het midden van de verzameling Kota’s staat. Extra mooi, daar mag je gratis gebruik van maken!

Finse kota huren?

Een unieke overnachting in Scandinavische sferen, dat krijg je met een Finse Kota huren bij Glampingtijd. Lekker knus, maar tegelijkertijd zeer ruim en luxe. Zo kun je zelfs met 6 personen overnachten in een Finse Kota van Glampingtijd. Onze houten vakantiehuisjes in Limburg bieden een bijzonder verblijf en zijn perfect voor een onvergetelijke vakantie. Bij een Finse Kota huren geniet je van vele voordelen. Zo heb je 2 slaapkamers met een eigen badkamer en er is zelfs nog meer ruimte om te slapen voor 2 extra personen. Bij warm weer, kun je ook buiten op het terras van je houten vakantiehuisje gaan zitten. Is het wat frisser? Geen probleem! Warm dan op in de gratis sauna. Ja dat lees je goed, met het huren van een Finse Kota bij Glampingtijd, huur je niet alleen een houten hutje, je huurt een vakantiehuisje met sauna!

Luxe houten vakantiehuisje in Limburg

Onze Finse Kota’s zijn geen gewone houten huisjes, het is de perfecte combinatie van comfort en de gezellige Scandinavische sferen. Luxe houten vakantiehuisjes in Limburg, zo worden onze Finse Kota’s beschreven. Geniet van een leuk spelletje in het verwarmde houten huisje, of ga in de avond rondom de centrale open haard zitten. De mogelijkheden zijn eindeloos met een Finse Kota. Onze luxe houten vakantiehuisjes in Limburg zijn perfect voor wat quality time met je familie of vrienden. Je hebt alles om comfortabel te ontspannen en genieten van een leuke vakantie. Ook geen gedoe met slechte bedden en een gedeeld sanitair. Wanneer je bij ons een Finse Kota doet huren, dan krijg je comfortabele bedden, en privé sanitair. Sterker nog, de 2 slaapkamers hebben beiden hun eigen badkamer! Dat is nog eens een luxe houten huisje.

Vakantiehuisje met sauna

De kers op de taart van onze Finse Kota’s is toch wel de sauna in het midden van alle Finse Kota’s. Zo heb je een eigen vakantiehuisje met sauna tot je beschikking. Gratis te gebruiken en heerlijk om in de avond even tot rust te komen. De ultieme manier om te relaxen tijdens je vakantie en al je zorgen achterwege te laten. Kortom, een Finse Kota huren bij Glampingtijd is veel meer dan een simpel houten hutje in Limburg. Het is een luxe vakantiehuisje met sauna, waar je volledig tot rust kan komen. Boek nu jouw verblijf en hopelijk zien we jou binnenkort genieten op onze glamping!

Accommodatie boeken